Kärpät Kärpät

23

(0-0, 1-2, 1-0, 0-0, 0-1)

65:00 - Ottelu päättynyt (VL) 

65:00 - Ottelu päättynyt (VL) 

Yleisöä 4883

HPK HPK

​Kärpillä edessään kotiavaus – "Tänään mennään entistä kovempaa"

9.9.2017
​Kärpillä edessään kotiavaus – "Tänään mennään entistä kovempaa"

Taneli Ronkainen nousee tänään pelaavaan kokoonpanoon. (Kuva: Jussi Määttä)

Kärpät ja HPK kohtaavat uudelleen tänään, alle vuorokausi eilisen ottelun päättymisestä. Eilen Kärpät ryösti pisteet Hämeenlinnasta numeroin 1-2 Jasse Ikosen ja Charles Bertrandin maaleilla, joten tänään Raksilaan on lupa odottaa sisuuntunutta vierasta. Kärppien päävalmentaja Mikko Manner uskoo eilisen ottelun näkyvän tänään Raksilassa pelkästään positiivisella tavalla.

- Molemmat on varmasti paremmassa pelivalmiudessa, kun turhat höyryt on päästetty pihalle. Vaatimustaso yksittäisiin tilanteisiin tulee tänään varmasti pelissä nousemaan. Uskon että molemmat joukkueet pystyy pelaamaan parempaa kiekollista peliä tänään ja molempien yhteispeli paranee.

Manner ei usko väsymyksen muodostuvan ratkaisevaksi tekijäksi lyhyestä palautumisajasta huolimatta, päinvastoin.

- Ikinä ei väsymys paina kun pelataan. Treeneissä voi joskus väsyttää, mutta sen takia kaikki siellä tekee töitä että jaksetaan pelata. Molemmat joukkuuet menee todennäköisesti tänään vaan entistä kovempaa.

Kärppien kokoonpanoissa on luvassa pieniä muutoksia. Taneli Ronkainen nousee seitsemänneksi puolustajaksi Aleksi Mäkelän tilalle ja eilisen ottelun väliin jättänyt Ville Leskinen palaa omalle paikalleen kakkosketjun laidalle. Eilen maalinteossa onnistunut Jasse Ikonen saa tänään lepovuoron, sillä eilinen ottelu oli miehelle ensimmäinen noin puoleen vuoteen. Maalissa jatkaa mainion ottelun eilen pelannut Jussi Rynnäs.

- Jasse ottaa huilin ettei tule liikaa rasitusta pitkän vamman jälkeen. Pelasi hyvän debyytin eilen ja me tarvitaan terve Ikonen koko kauden ajaksi joukkueen mukaan, kommentoi Manner.

Kärpät – HPK käyntiin Oulun Energia Areenalla kello 17:00

LIPUT OTTELUUN TÄSTÄ