HPK HPK

31

(0-0, 2-1, 1-0)

60:00 - Ottelu päättynyt 

60:00 - Ottelu päättynyt 

Yleisöä 3512

Kärpät Kärpät

​Pienillä muutoksilla HPK:n kimppuun – "Tarvitaan viisautta ja kärsivällisyyttä"

23.9.2017
​Pienillä muutoksilla HPK:n kimppuun – "Tarvitaan viisautta ja kärsivällisyyttä"

Jussi Rynnäs saa tänään torjuntavuoron. (Kuva: Jussi Määttä)

Eilen TPS:n käsittelyssä numeroin 4-2 taipunut Kärpät kohtaa tänään levänneen HPK:n. Eilinen tappio ei paina Kärppien vastuuvalmentajan Mikko Mannerin takaraivossa tämäniltaiseen otteluun lähdettäessä, päinvastoin.

- Hyvällä fiiliksellä lähdetään tähän iltaan. Eilen hävittiin tiukka peli. TPS oli alussa terävä ja loi vaarallisia paikkoja, mukaan lukien rangaistuslaukauksen. Sen jälkeen peli tasoittui. TPS piti viisikkoa enemmän kasassa ja ehkä sitä kautta olivat vähän tehokkaampia kuin me.

Kärpät ja HPK kohtaavat jo kolmannen kerran tälle kaudelle. Aktiivinen peli kuuluu molempien joukkueiden työkalupakkiin, mutta Mannerin mukaan tänään Kärppien etu olisi pitää pelin tempo hieman matalampana.

- Kotijoukkue tulee varmasti paineistamaan kovaa. Joudutaan varmaan vähän vippailemaan keskialueella ja pelaamaan laidan kautta kiekkoa syvään. Tänään yritetään tehdä kovasti töitä, että saadaan luotua pitkiä hyökkäyksiä ja sitä kautta otettua pelin hallintaa itselle. Ei vastata kaasuun kaasulla, tänään tarvitaan viisautta ja kärsivällisyyttä.

Eiliset kokoonpanot pysyvät suurelta osin ennallaan, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Julius Hermonen pelaa tänään kauden ensimmäisen ottelunsa yhdessä Jasse Ikosen ja Rasmus Kuparin kanssa Kärppien nelosketjussa. Taneli Ronkainen pelaa seitsemäntenä puolustajana ja maalissa aloittaa Jussi Rynnäs.

HPK – Kärpät käyntiin Ritari-areenalla ja Ruutu+ palvelussa kello 17!