Aitiot

Haluatko liigaviihteen aitiopaikalle?

Asiakastilaisuudet ja muut tapahtumat saavat aivan uutta nostetta Oulun Energia Areenan tyylikkäissä aitioissa. Laadukas liigaviihde ja herkulliset tarjoilut takaavat onnistuneen illan - haluat tulla pian uudestaan!

"Olemme järjestäneet aitiossa useita asiakastilaisuuksia ja olemme aina olleet tyytyväisiä. Tilaisuuksissa on selkeä kesto, ja aitiossa ajatustenvaihto pelin lomassa on sujuvaa. Valmiit tarjoilut toimivat!" Jarmo Antikka, K-rauta Äimäraution kauppias

Tapahtumien keskellä – omassa rauhassa

Oulun Energia Areenalla on 10 aitiota:

  • 9 N- ja M-katsomoiden yläpuolella, kapasiteetti on 15 hlöä (oma WC).
  • 1 D-katsomon yläpuolella, keskellä kenttää, kapasiteetti 10 hlöä.

Aitiot ovat mukavasti sisustettuja. Aitioiden varusteluun kuuluvat myös suuret näytöt, joista voi seurata läheltä piti -tilanteita ja hidastuksia. Valittavanasi on kaksi erityisen tyylikästä kristalliaitiota, kun tilaisuuden luonne vaatii pientä extraa.

Herkut helposti – tilaa tarjoilut valmiiksi

Kylmät juomat odottavat aitiossa valmiina kun tulette paikalle. Aitioissa on myös A-oikeudet, illan tarjoiluiden sujuvuudesta vastaa aition oma tarjoilija.

Oulun Energia Areenan henkilökunta loihtii illallisherkut ja pikkusuolaiset tilaisuuteenne, tutustu VIP Menuun tästä!
Aitiot avautuvat kaksi tuntia ennen peliä, ja jälkipelit pelataan Pro Job-klubilla.

Tilaukset

Tilaa ruoka- ja juomatarjoilut vähintään 4 arkipäivää ennen peliä sähköpostitse: klubi@oulunkarpat.fi. Myöhemmin tehdyistä tilauksista perimme ruokahankintojen vuoksi 100€ palvelumaksun.

Varausehdot

Mahdolliset muutokset aitiotilaukseen voi tehdä veloituksetta viimeistään 14 vuorokautta ennen ottelua. Tämän jälkeen tulevista peruutuksista veloitamme 50 % aition sovitusta hinnasta.

Katso VIP-menu, pelipäivän menu ja viinilista.

Tiedustelut Kärppätoimistolta p. 08-8155700 / markkinointi@oulunkarpat.fi / myynti@oulunkarpat.fi.

VIP Tiedustelut:


[form: Aittio Lomake]