Otteluisäntä

Otteluisäntä

Otteluisännän kabinetti sijaitsee ProJob-klubin yhteydessä. Kabinetin yksityisyyttä voi muokata mieleisekseen tilassa, joka käsittää oman uloskäynnin, tarjoilutiskin (A-oikeudet) ja äänentoiston. Valkokangas ja videotykki ovat käytettävissä tilauksesta.

Otteluisännän kabinetti aukeaa kaksi tuntia ennen peliä, ja tilassa voi jatkaa viihtyisää iltaa pelin jälkeen. Kabinetissa voi illallistaa, jolloin syötävää on tarjolla pelin alkuun saakka. Katso VIP-menu ja viinilista.

Otteluisännyys räätälöidään yhteistyössä. Otteluisännän iltaan kuuluvat mm. omat pelaaja- ja valmentajahaastattelut ennen ja jälkeen pelin, avauskiekon pudottaminen, B-katsomon istumapaikat, promootiomahdollisuus sekä laajennettu näkyvyys ottelussa, mm. kuulutuksissa, mainoksissa ja otteluohjelmissa. Otteluisännän tilassa on oma tarjoilija ja VIP-emäntä.

Kärppätoimisto palvelee teitä otteluisännyyteen liittyen p. 08-8155700 / markkinointi@oulunkarpat.fi / myynti@oulunkarpat.fi. Ruoka- ja juomatilaukset tehdään vähintään 4 arkipäivää ennen peliä ProJob-klubin kautta sähköpostitse osoitteeseen klubi@oulunkarpat.fi. Jos tilaus tehdään myöhemmin, siitä peritään ruokahankintojen vuoksi 100€ palvelumaksu.