Kukkonen jatkaa Kärppien kapteenina – Keräselle kirjain rintaan

18.8.2015
Kukkonen jatkaa Kärppien kapteenina – Keräselle kirjain rintaan

Juho Keränen pelaa kaudella 2015–2016 varakapteenin A-kirjain paidassaan.

Oulun Kärpät on valinnut kauden 2015–2016 kapteenistonsa. Puolustaja Lasse Kukkonen kantaa myös tulevalla kaudella kapteenin C-kirjainta rinnassaan. Viime vuodelta tutut varakapteenit Mika Pyörälä ja Ivan Huml saavat kolmanneksi varakapteeniksi rinnalleen hyökkääjä Juho Keräsen.

– Tämä on totta kai iso kunnia, että saan jatkaa kapteenina Oulussa. Meillä on laaja ryhmä isoa vastuuta kantavia pelaajia tässä ympärillä, eivätkä ne rajoitu missään nimessä niihin henkilöihin, jotka sattuvat kantamaan kirjainta rinnassaan, kiittelee Kukkonen ja jatkaa:

– Pyörälän Mika on paras mahdollinen ihminen kapteenistoon. Hän tekee asiat aina juuri niin kuin pitää ja vaatii itseltään paljon. Ivan on kautta aikojen eniten pelejä Kärpissä pelannut ulkomaalainen ja on ottanut joukkueen omakseen. Tuo mukanaan voitontahtoa ja halua ratkoa pelejä.

– Kertsi on myös ollut pitkään mukana ja on hyvä johtava pelaaja, joka laittaa illasta toiseen kroppaa likoon. Hän näyttää omalla esimerkillään ja sitoutumisellaan mallia muille.