Kalapudas, Lehtonen ja Piispanen Hokkiin

9.12.2015
Kalapudas, Lehtonen ja Piispanen Hokkiin

Markus Piispanen (Kuva: Liiga)

Oulun Kärpissä syyskaudella lainasopimuksilla pelanneet hyökkääjä Markus Piispanen ja maalivahti Antti Lehtonen palaavat Mestis-seura Kajaanin Hokkiin. Piispasen visiitti Mestiksen puolelle on jäämässä kuitenkin näillä näkymin lyhyeksi, sillä hän palaa Kärppien kokoonpanoon jälleen ensi viikolla, kun osa joukkueen vakipelaajista matkustaa niin nuorten kuin aikuisten maajoukkuetehtäviin. Piispanen on pelannut yhteensä 12 ottelua Kärppien paidassa, joista kymmenen Liigassa. Näissä otteluissa ovat syntyneet tehot 0+1.

Pikakomennuksella Ouluun marraskuiseen Kärpät–JYP-otteluun hälytetty 22-vuotias jyväskyläläislähtöinen Lehtonen ehti torjua Kärppien maalilla yhteensä neljässä ottelussa.

Myös CHL:n puolivälieräottelussa Kärppien 13. hyökkääjänä kokoonpanossa ollut Antti Kalapudas palaa takaisin Hokin riveihin, johon hän siirtyi Kärpistä lainasopimuksella marraskuun 23. päivä. Kärpillä on oikeus kutsu Kalapudas tarvittaessa takaisin Ouluun.