Mäenalanen jatkaa Kärpissä

17.12.2015
Mäenalanen jatkaa Kärpissä

Kuva: Liiga

Kärpissä liigadebyyttinsä kaudella 2013–2014 tehnyt hyökkääjä Saku Mäenalanen nähdään oululaisten riveissä myös ensi kaudella. 21-vuotias torniolaislähtöinen hyökkääjä on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen Oulun Kärppien kanssa.

– Saku on potentiaalinen pelaaja, joka on jo osoittanut tasonsa liigassa. Hienoa, että saatiin hänen kanssaan ensi vuoden sopimus aikaiseksi. Hän on seuran oma kasvatti ja maalintekijätyyppi, jolla on kaikki mahdollisuudet nousta ratkaisupelaajaksi tulevaisuudessa, kommentoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho Mäenalasen jatkoa.

Urallaan kaksi suomenmestaruutta sekä alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden voittaneelle Mäenalaselle Kärppiin jääminen oli mieluisa ratkaisu.

– Hyvät fiilikset sopimuksen synnystä. Hyvä organisaatio, hyvä valmennus ja halu menestyä ovat ne isoimmat syyt, miksi halusin jäädä Kärppiin.

Kilpailu pelipaikoista on Kärpissä Mäenalasen mukaan kova, mutta nuori hyökkääjä pitää tilannetta loistavana niille pelaajille, jotka hakevat urallaan seuraavaa kehitysaskelta.

– Vaatimustaso pysyy korkealla ja vie jokaista eteenpäin. Kilpailu tuo aina lisäterävyyttä siihen hommaan.