Kärpät hankki lisää hyökkäysvahvuutta

13.2.2016
Kärpät hankki lisää hyökkäysvahvuutta

Sakari Manninen. (Kuva: Tomi Natri)

Oulun Kärppien kasvatti, kaudeksi 2015–2016 HPK:hon siirtynyt hyökkääjä Sakari Manninen sekä Espoon Bluesissa viimeiset kaksi kautta pelannut Jari Sailio vahvistavat Kärppien hyökkäysosastoa loppukauden kestoisilla sopimuksilla.

– Hienoa tulla takaisin Ouluun. Tämä oli sellainen vaihtoehto, mistä pidin kaikista eniten. Luvassa on tuttu organisaatio, tutut pelaajat ja tutut valmentajat, joten se helpottaa lähtökohtia tulevaa ajatellen, totesi läpi kauden HPK:n ykkösketjussa viilettänyt Manninen, joka on tehtaillut 51 pelaamassaan ottelussa tehot 10+21 ollen seuransa paras pistemies.

Tammikuusta asti Espoon Bluesin kapteenin C-kirjainta kantanut Sailio on onnistunut pisteidenteossa yhteensä 15 kertaa kuluvalla kaudella.

– Odotan innolla Ouluun tuloa ja sitä, että pääsee treeneihin ja ensimmäistä peliä pelaamaan. Hyvät fiilikset, sillä tämä on hieno mahdollisuus tulla taistelemaan menestyksestä. Tutut pelaajat ja valmentaja, hyvät puitteet ja toimiva kokonaispaketti olivat suurimmat syyt sille, miksi juuri Kärpät vaikutti heti alusta alkaen siltä organisaatiolta, johon tahdon, kertoi 29-vuotias Sailio valintansa syitä.

– Manninen on meille ennestään tuttu ja monipuolinen hyökkääjä, joten on hienoa saada hänet jälleen takaisin Kärppiin. Sailio taas on monikäyttöinen ja vahva pelaaja, joka tuo laajuutta kokoonpanoomme. Näiden hyökkääjähankintojen myötä etenemme kevättä kohden, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho summaa.

Sekä Manninen että Sailio pelaavat ensimmäisen ottelunsa Kärppien paidassa tiistaina, kun Kärpät kohtaa KooKoon Oulussa.