Pitkäsen kausi ohi

25.2.2016
Pitkäsen kausi ohi

Joni Pitkänen pelasi kuluvalla kaudella kolme ottelua Kärppien paidassa.

Puolustaja Joni Pitkästä ei nähdä enää kuluvalla kaudella Oulun Kärppien paidassa. Paluun jäälle kolmen vuoden loukkaantumiskierteen jälkeen helmikuussa tehnyt Pitkänen ehti pelata Kärppien paidassa kolmen ottelun verran.

– Haluan kiittää Kärppiä tästä mahdollisuudesta jonka sain. Tahdon myös kiittää joukkuekavereita, valmennusta, faneja ja kaikkia muita, jotka ovat tukeneet tämän matkan aikana. Tilanne on kuitenkin se, että jalka ei yksinkertaisesti kestä. On epätodennäköistä, että pelaan enää koskaan, kommentoi Pitkänen.

Pitkäsen kolmeen pelattuun otteluun mahtui myös yksi kotipeli, joka tarkoitti 32-vuotiaalle oululaispuolustajalle ensimmäistä jääkiekko-ottelua Oulun Raksilassa yli 13 vuoteen.

– Raksilassa 16. päivä helmikuuta pelattu KooKoo-ottelu oli ilta, jonka tulen aina muistamaan, sillä sain vielä palata Raksilaan ja pelata kärppäpaidassa.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kommentoi Pitkäsen tilannetta:

– Joni osoitti edelleen olevansa huipputason pelaaja, mutta valitettavasti jalka ei kestänyt pelirasitusta. Olen harmissani hänen puolestaan siitä, että tämä paluu jäi kolmeen peliin. Oulun Kärppien puolesta kiitän Jonia ja toivotan hänelle kaikkea hyvää tulevaan.