Aaro Kivilinnan muistopalkinto Oulun Kärpille

19.4.2016
Aaro Kivilinnan muistopalkinto Oulun Kärpille

Kärppien B-juniorit juhlivat kiekkokauden päätteeksi kultaa. (Kuva: Oulun Kärpät 46ry)

Oulun Kärpät on valittu Suomen parhaaksi seuraksi kaudella 2015-2016.

Oulun Kärpät on Aaro Kivilinna -muistopalkinnon voittaja kaudella 2015-2016. Muistopalkinto jaetaan seuralle, joka menestyy parhaiten Liigassa, Nuorten SM- liigassa, B-nuorten SM-sarjassa, B2-nuorten SM-sarjassa, C-nuorten SM-sarjassa, Naisten SM-sarjassa sekä A- ja C-tytöissä. Joukkueiden sijoitukset pisteytetään ja eniten pisteitä kerännyt seura on Aaro Kivilinna-muistopalkinnon voittaja. Kärpät voitti palkinnon keräten yhteensä 29 pistettä. Viimeksi seura on voittanut palkinnon kaudella 2007-2008.

Seura haluaa kittää arvokkaasta työstä pelaajia, heidän vanhempiaan, valmentajia, johtoryhmiä sekä toimihenkilöitä. Kiitokset kuuluu myös kaikille Oulun alueen yhteistyöseuroille sekä Lapin ja Pohjoisen alueen seuroille.