Kärpät sopimukseen amerikkalaissentterin kanssa

4.7.2016
Kärpät sopimukseen amerikkalaissentterin kanssa

Oulun Kärpät on tehnyt yhden kauden mittaisen sopimuksen amerikkalaisen keskushyökkääjän John Albertin kanssa. AHL-seura Manitoba Moosen kapteenina edelliskaudella toiminut 27-vuotias Albert on pelannut urallaan myös yhdeksän ottelua NHL-seura Winnipeg Jetsin paidassa. Albertin kolme edellistä AHL-kautta ovat sujuneet pistetehtailun valossa mallikkaasti, sillä tehopisteitä on kertynyt keskimäärin 40 kaudessa.

– Albert on hyvä kahdensuunnan sentteri, joka on ollut urallaan merkittävissä rooleissa omissa joukkueissaan. Hän tulee olemaan tärkeä pelaaja meidän tulevan kauden joukkueessa, kuvailee Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho oululaisten tuoretta hankintaa.

Clevelandissa Yhdysvalloissa syntynyt Albert on pelannut urallaan yhteensä 319 AHL-ottelua ja iskenyt pelaamissaan otteluissa 167 tehopistettä.