Välimaa Kärppiin kahden kuukauden tryoutille

6.10.2016
Välimaa Kärppiin kahden kuukauden tryoutille

Mestis-seura Lempäälän Kisan riveissä neljä ottelua tällä kaudella pelannut entinen Ilves-hyökkääjä Tommi Välimaa on tehnyt kahden kuukauden mittaisen tryout-sopimuksen Oulun Kärppien kanssa. Hyökkäyspään loukkaantumisista kärsineelle kärppäjoukkueelle tuli lisää jobinpostia tiistaisen CHL-ottelun jälkeen, kun kaksi uutta hyökkääjää joutuivat telakalle.

Sami Anttila ja Jesse Saarinen loukkaantuivat kumpainenkin Sparta Praha -ottelussa ja joutuvat sairauslomille. Anttila huilaa noin kuukauden verran, ja Saarisen toipumisaika on kahdesta kolmeen viikkoa. Meidän oli reagoitava tilanteeseen nopeasti ja pääsimmekin Välimaan kanssa sopimukseen pikaisella aikataululla, kommentoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

Marraskuun loppuun asti Kärpissä luisteleva 192-senttinen ja 90-kiloinen Välimaa pelasi edelliskaudella Tampereen Ilveksen paidassa 43 ottelua tehopistein 3+5. Välimaa on Kärppien kokoonpanossa torstai-iltana, kun joukkue kohtaa kotonaan KalPan.