Ruohomaa mukaan KooKoon kaatoon

28.12.2016

Oulun Kärpät palaa joulutauolta keskiviikkoiltana, kun sarjataulukossa 12. sijalla oleva kärppälauma saa vastaansa tasapisteissä olevan KooKoon Kouvolasta. Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti kuluvalla kaudella: Kouvolassa lokakuun 27. päivä, jolloin kotijoukkue KooKoo oli voittomaalikilpailun myötä parempi lukemin 3–2, sekä marraskuussa Oulussa ottelussa, jonka Kärpät vei jatkoajalla nimiinsä Saku Mäenalasen maalilla 2–1.

Kärpille on luvassa hyviä uutisia illan otteluun, sillä keskushyökkääjä Mikael Ruohomaan odotetaan tekevän paluun pitkältä sairauslomalta. Ruohomaan edellinen liigaottelu on marraskuun 12. päivältä TPS:ää vastaan, jolloin sentteri ehti hääriä reilut 13 minuuttia ilman tehopistemerkintöjä.

– Hieno asia, että aletaan saada loukkaantuneita takaisin. Ruohomaa palaa nyt, Miska Humaloja ensi viikon alussa, jos kaikki menee hyvin, ja sen jälkeen odotamme Niklas Olaussonia takaisin, kommentoi Kärppien päävalmentaja Kai Suikkanen.

Katso Suikkasen haastattelu kokonaisuudessaan jutun alussa olevalta videolta.

Kärpät–KooKoo Oulun Energia Areenalla ke 28.12. klo 18.30