Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – Tappara 24.4.2018 klo 18:30

Ilmoittautuminen LähiTapiola-luisteluun alkanut!

2.2.2017
Ilmoittautuminen LähiTapiola-luisteluun alkanut!

Sunnuntaina 26.2.2017 kello 15-17 Oulussa Raksilan tekojääkentällä järjestettävässä koko perheen LähiTapiola-luistelussa alakouluikäiset lapset pääsevät pelaamaan jääkiekkoa yhdessä koko Kärppien liigajoukkueen kanssa. Ilmaistapahtumassa liigajoukkueen kanssa pelaamaan pääsee ennakkoilmoittautumisen kautta 500 ensimmäistä 7-12-vuotiasta lasta. Ilmoittautua voi 19.2.2016 saakka tai niin kauan kuin paikkoja riittää osoitteessa www.lahitapiola.fi/luistelu.


Junnuketju nosteessa myös lastentapahtumassa

Nyt jo perinteeksi muodostuneen, kolmatta kertaa järjestettävän ja suuren suosion saavuttaneen LähiTapiola-luistelun vetonaula lienee tällä kertaa Kärppien junnuketju eli Antti Kalapudas, Saku Mäenalanen ja Ville Leskinen. Ketjun peli on sujunut liigakentillä siihen malliin, että intoa riittänee myös lasten kanssa pelailuun. Mukana menossa ovat toki myös kokeneet konkarit kuten Lasse Kukkonen ja Mika Pyörälä.

Tapahtumassa Kärppien liigapelaajat pelaavat lasten kanssa pikkupelejä ja kiertävät yhdessä taitoradalla. Osallistujat saavat tilaisuudessa makkaraa, munkkia, mehua ja kahvia lämmikkeeksi. Tilaisuuden juontaa Oulun oma jääkiekkoselostaja Ari "Stenkka" Stenius. Osallistuvia lapsia pyydetään ottamaan omat luistimet, kypärä ja maila mukaan. Kaikki osallistuneet palkitaan kunniakirjalla. LähiTapiola Pohjoinen vakuuttaa kaikki lapset tapahtuman ajaksi.

LähiTapiola Pohjoinen ja Kärpät toivottavat tervetulleeksi viettämään liikunnallista sunnuntai-iltapäivää koko perheellä!