Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – Tappara 24.4.2018 klo 18:30

KooKoo rokotti Kärppien virheistä

16.2.2017
KooKoo rokotti Kärppien virheistä

Oulun Kärpät hävisi kahden ottelun mittaisen vieraskiertueensa jälkimmäisen pelin, kun KooKoo oli kotonaan parempi maalein 4–3. Kärppien osumista vastasivat Antti Kalapudas, Mikko Lehtonen sekä kavennusosuman päätöserässä ajassa 55:58 iskenyt kanadalaislaituri Brock Trotter, joka liittyi Kärppien vahvuuteen torstaiaamuna.

KooKoo meni avauserässä johtoon Anrei Hakulisen maalilla ajassa 06:21. Hakulinen iski Jussi Rynnäksen taakse liruneen irtokiekon kärppämaalin perukoille vierasjoukkueen epäonnistuneen purkutilanteen jälkeen. Kärpät tuli erän lopussa tasoihin, kun Mikko Niemelä laukoi viivasta, ja peliväline otti kimmoketta tiellä seisseen Kalaputaan varusteista.

Toisessa erässä kouvolalaisten kultakypärä Juha-Pekka Haataja rokotti kahdesti vanhaa seuraansa. Sekä Haatajan 2–1- että 3–1-osumat syntyivät Kärppien kiekonmenetyksistä. Mikko Lehtonen toi Kärpät maalin päähän ajassa 36:48, mutta Hakulinen iski illan toisen maalinsa puolitoista minuuttia ennen erätaukoa.

Kolmannessa erässä Kärppien maalille luisteli Sami Aittokallio, jolle kertyi yhteensä 10 torjuntaa erän aikana. Kärpät onnistui kaventamaan KooKoon johdon yhden maalin suuruiseksi neljä minuuttia ennen päätössummeria, kun Brock Trotter polki läpiajoon ja nosti kiekon Leland Irvingin vartioiman maalin kattoon. Enempää maaleja ottelussa ei kuitenkaan nähty, joten täydet kolme pistettä jäivät Kouvolaan.

Kärppien pelit jatkuvat lauantaina Raksilassa, jolloin vastaan asettuu Lahden Pelicans.