Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – Tappara 24.4.2018 klo 18:30

Trotter ja Švarný mukaan KooKoon kaatoon

16.2.2017
Trotter ja Švarný mukaan KooKoon kaatoon

Oulun Kärppiin keskiviikkona loppukauden sopimuksilla siirtyneet puolustaja Ivan Švarný sekä hyökkääjä Brock Trotter ovat uuden joukkueensa riveissä mukana ensi kertaa torstai-iltana, jolloin Kärpät kohtaa sarjataulukon 14. sijalla olevan KooKoon. Švarný saapui keskiviikkona Suomeen ja matkusti ensitöikseen Kouvolaan, jossa vieraskiertueella oleva Kärpät valmistautuu tulevaan otteluun. SaiPassa kuluvalla kaudella kiekkoilleen kanadalaishyökkääjä Trotterin liittyminen kärppäjoukkueeseen on vieläkin tuoreempi tapaus.

– Hän saapui Kouvolaan noin 45 minuuttia sitten, kommentoi hotellilta torstaiaamuna tavoitettu kärppäluotsi Kai Suikkanen.

Kiireaikataulusta huolimatta molemmat hankinnat pelaavat ensi kertaa jo tänään, kun sarjataulukossa loppukiriä yrittävä Kärpät taistelee arvokkaista pisteistä.

– Trotter hyppää heti ykkösketjun laidalle Mika Pyörälän ja Niklas Olaussonin rinnalle, sillä Jesse Saarinen on edelleen sivussa. Švarný aloittaa pelinsä Shaun Heshkan rinnalla ykköspakkiparissa. Runkosarjaa on enää niin vähän aikaa jäljellä, että on tärkeää saada molemmat pelaajat ripeällä aikataululla mukaan joukkueeseen.

Kärpät kaatoi tiistaina runkosarjan viimeiseksi jämähtäneen SaiPan vieraissa avauserän pikamaaleilla. Suikkasen mukaan KooKoota vastaan joukkueen täytyy olla yhtä hyvin virittäytynyt heti alusta alkaen.

– KooKoo ei ole pelaajakadosta huolimatta luovuttanut tai lopettanut pelaamista. Se nähtiin tiistaina, kun he antoivat Sportille täällä 4–2 turpaan. Tiistaita parempaa alkua ottelulle on vaikea kuvitellakaan, mutta yhtä valmiita meidän on oltava heti alusta saakka.