Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – Tappara 24.4.2018 klo 18:30

Kärpät kohtaa HIFK:n pudotuspelien avauskierroksella

13.3.2017
Kärpät kohtaa HIFK:n pudotuspelien avauskierroksella

Oulun Kärpät saa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella vastaansa Helsingin IFK:n. Ottelupari varmistui maanantai-iltana, kun Liigan runkosarja saatiin päätökseen. Lahden Pelicans nousi Mikkelin Jukureista saamalla voitolla sarjataulukossa kuudenneksi pudottaen Porin Ässiä ja Kärppiä pykälällä alaspäin. Näin ollen Kärpät kohtaa avauskierroksella runkosarjan yhdeksänneksi sijoittuneen HIFK:n.

Pudotuspelien avauskierros pelataan paras kolmesta -systeemillä, ja Kärpillä on paremman sarjasijoituksensa turvin kotietu. Pudotuspelit alkavat keskiviikkona 15.3. Oulun Energia Areenalla ja jatkuvat heti seuraavana päivänä Helsingissä. Kolmas ottelu pelataan tarvittaessa Oulussa lauantaina 18.3.

Liput keskiviikon otteluun ovat nyt myynnissä kaikissa ennakkomyyntipisteissä. Tule kannustamaan Kärpät jatkoon!