Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – Tappara 24.4.2018 klo 18:30

Kärppien A-nuoret pakkovoiton edessä

25.3.2017
Kärppien A-nuoret pakkovoiton edessä

Antti Kalapudas vastasi kärppänuoren avauserän kavennusosumasta. (Kuva: Jussi Määttä)

Oulun Kärppien A-juniorit ovat pakkovoiton edessä lauantaina Porin Ässiä vastaan pelattavassa kolmannessa välieräottelussa. Kärpät hävisi tiistaina kotonaan ja torstaina vieraissa patanuorille, jotka ovat nyt voiton päässä finaalipaikasta.

Torstaina Porin Isomäellä pelatussa ottelussa Ässien vahva toinen erä käänsi vaakakupin lopullisesti kotijoukkueelle, joka nappasi toisen välieräottelun nimiinsä lopulta maalein 6-3.

Ässät meni jo tasan yhdeksän minuutin pelin jälkeen ottelussa kahden maalin johtoon, kun Juuso Walli iski lukemat 2-0:aan. Kärpät heräsi kuitenkin taisteluun, kun vajaa minuutti Ässäien maalista Antti Kalapudas kavensi lukemat 2-1:een ja ajassa 11:22 Turkka Pumpanen toi Kärpät tasoihin.

Toisessa erässä Ässät latoi kuitenkin kolme maalia, ja kun Kärpät onnistui vain kertaalleen maalinteossa Markus Stillin osumalla, lähdettiin kolmanteen erään lukemista 5-3.

Päätöserän ainoasta maalista vastasi kotijoukkue Ässät, kun ajassa 50:08 Jesperi Kotkaniemi niittasi loppulukemat 6-3:een.

Kärpät-Ässät kolmas välieräottelu käynnistyy Oulun Energia Areenalla klo 16.00. Tule kannustamaan kärppänuoret voittoon!