Hyväntekeväisyystapahtuma tuo NHL-tähtiä Ouluun

11.5.2017
Hyväntekeväisyystapahtuma tuo NHL-tähtiä Ouluun

Kärppien ja JYPin alumnit kohtasivat Oulussa viime lokakuussa.

Oulun Kärpät ja Liiga Alumni järjestävät 11.8.2017 hyväntekeväisyystapahtuman Oulussa. Tapahtumassa Liiga Alumnin joukkue kohtaa Kärpät Alumnin joukkueen ensin 2x20 minuutin mittaisessa jääkiekko-ottelussa ja sen jälkeen NHL-tyylisessä taitokilpailussa. Molemmissa joukkueissa on nykyisiä NHL-pelaajia sisältäviä kentällisiä ja eri ikäryhmistä koostuvia alumnikentällisiä.

Tapahtuman tuotto menee kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. Tuotosta käytetään 20 000 € Alumnin Tukisäätiön erillisen kriisirahaston perustamiseen. Rahastosta voidaan myöntää varoja entisten pelaajien peliuran jälkeisiin erilaisiin kriisitilanteisiin, kuten vakavan päihdeongelman ja muun terveysongelman hoitamiseen.

Pääosalla ottelun tuotosta perustetaan Alumnin Tukisäätiön erillinen Oulu-rahasto. Rahaston varoja voidaan käyttää vähävaraisten lasten ja nuorten jääkiekkoharrastuksen tukemiseen. Jääkiekkoharrastuksen tukemisella pyritään ehkäisemään lasten ja nuorten syrjäytymistä.

Tapahtuma pyritään järjestämään vuosittain ennen Liiga-kauden alkamista. Ajankohta osuu jatkossakin kahdelle ensimmäiselle viikolle, ennen kuin NHL-pelaajat ovat lähteneet takaisin Pohjois-Amerikkaan.

Lisätietoja tapahtumasta ja joukkueiden kokoonpanot julkaistaan myöhemmin.