​Miika Koivisto läpimurrostaan: "Ei siihen mitään taikatemppuja ole"

10.8.2017

Viisi kautta Liigassa viettänyt Miika Koivisto siirtyi kauden 2016-2017 jälkeen Mikkelin Jukureista Kärppien riveihin kolmivuotisella sopimuksella. Vaasalaislähtöisen puolustajan meriitit viime kaudelta ovat komeaa luettavaa: 56 ottelua tehopistein 4+33, puolustajien pistepörssin toinen sija ja yhdeksän ottelua Leijona-paidassa. Onnistuneen kauden taustat ovat "Manulle" hyvin selvillä.

- Tietysti taustalla on vuosien työ. Ei siihen mitään yhtä-kahta taikatemppua ole, että tuollainen kausi tulee. Pitkäjänteisesti on tehty hommia ja sitten vaan kaikki palaset sattui loksahtamaan paikoilleen.

Viidellä Liiga-kaudellaan Koivisto on edustanut KalPaa, Lukkoa ja viimeisimpänä Jukureita. Kärppiin miehen toi halu menestyä ja kehittyä.

- Täällä on hyvä mahdollisuus pärjätä joukkueena ja ottaa steppi vielä, että pääsee pelaamaan enemmän kansainvälisiä pelejä.

Katso haastattelu kokonaan yllä olevalta videolta!