Kärpät avaa harjoitusottelukautensa Kuopiossa

11.8.2017

Kärppäjoukkue pääsee tositoimiin ensimmäistä kertaa tälle syksyä, kun joukkue kohtaa tänään Niiralan Montussa KalPan. Kuopiolaiset olivat aiemmin tällä viikolla voitokkaita ensimmäisessä harjoitusottelussaan. Jukurit kaatui voittolaukauksilla luvuin 1-2.

Kaksi viikkoa kestänyt yhteinen valmistautumisjakso on päävalmentaja Mannerin mukaan sujunut hyvin, ja nyt pelaajien kova työnteko palkitaan ensimmäisellä harjoitusottelulla.

- Tietyllä tavalla tämä kaksi viikkoa on ollut enemmän valmentajien aikaa. Paljon on tullut tietoa joukkueelle, mutta tänä iltana on sitten pelaajien aika. Nyt valmentajat ottaa askeleen sivuun ja katsoo miltä yksittäiset pelaajat näyttävät, mutta ennen kaikkea mikä on koko joukkueen ilme.

Manner haluaa nähdä omiltaan rohkeaa pelaamista.

- Ihan niin kuin me joukkueena, niin yksittäinen pelaaja tekee nyt sen ensivaikutelman ja sen voi vaan kerran tehdä. Vedä vaikka enemmän överiksi ja pelaa vähän liian rohkeesti, kuin että olisit sellainen passiivinen sivustakatsoja.

Kokoonpanot illan otteluun julkaistaan Kärppien Instagramissa ja Twitterissä kello 13:00.

KalPa – Kärpät alkaa klo 18:30. Ottelun liveseuranta Kärppien Twitter-tilillä.