​Harjoitusottelut jatkuvat Sportin vieraana

23.8.2017

Kärpät ja Sport iskevät yhteen Kuparisaaressa tänään kello 18:30 alkaen. Sport-ottelu on Kärppien viimeinen vieraskaukalossa pelattava harjoitusottelu.

Kärpät on kerännyt aiemmista kolmesta harjoitusottelustaan kaksi voittoa. Viime viikonlopun Tšekin kiertueen lopputulemana oli voitto ja tappio, molemmat yhden maalin erolla. Valmentaja Lauri Mikkolan mukaan ulkomaanmatka teki joukkueelle hyvää.

- Joukkueelle tärkeä reissu. Saatiin kaksi tosi kovaa peliä ja vietettiin paljon yhdessä aikaa. Joukkue hitsautuu hyvin yhteen kun tulee paljon yhteisiä kokemuksia.

Kärppien kaikissa kolmessa harjoitusottelussa voittaja on ratkennut lukemin 2-1. Mikkola ei kuitenkaan ole huolissaan otteluiden vähämaalisuudesta.

- Ei meidän tarvitse omaa peliä lähteä kauheasti muuttamaan. Meidän pitää vaan tehdä vähän terävämmin niitä viimeisiä asioita maalintekosektorilla. Tehdään maskit huolellisemmin, mennään sinne alueelle ja ollaan vähän himokkaampia. Enemmän se on tällaisista pienistä asioista kiinni kuin isoista rakenteellisista asioista.

Kärppien ja Sportin välisestä ottelusta Mikkola povaa vauhdikasta.

- Luvassa on selkeästi luistelupeli. Tärkeää, että koko viisikko on kokoajan pelissä mukana. Viisi hyökkää, viisi puolustaa ja sitä kautta saadaan hyökkäyksiä Sportin päähän.

Sport – Kärpät käynnistyy kello 18:30. Ottelun näet suorana lähetyksenä Vaasan Sportin Facebookista tai YouTube-kanavalta.