​"Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran" – Kärpät ensi kertaa kotiyleisön eteen

29.8.2017

Neljä harjoitusottelua vieraissa pelannut Kärpät astelee tänään ensimmäistä kertaa kotiyleisönsä eteen Oulun Energia Areenalla. Kaksi voittoa ja kaksi tappiota tuottaneet harjoitusottelut ovat päävalmentaja Mikko Mannerin mukaan olleet työmäärän ja peli-ilmeen puolesta hyviä, mutta tehottomuus on vaivannut Kärppä-joukkuetta. Tähän asiaan päävalmentaja haluaa muutoksen kotiyleisön silmien alla ja sen eteen on tehty harjoituksissa töitä.

- Maalimäärät jäi aiemmissa otteluissa aika pieneksi. Se on sellainen asia jonka pitää parantua jos ja kun halutaan voittaa tässä sarjassa illasta toiseen. Me tarvitaan kiekottomia pelaajia ja vauhtia sinne lähelle maalia. Se turha näpertely ja siirtely siinä maalin lähellä on sellaista vanhan päivän jääkiekkoa.

Päävalmentaja uskoo kotidebyytin antavan joukkueelle pientä lisäpotkua illan otteluun.

- Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran. Me halutaan tehdä sellainen ensivaikutelma, että yleisö pystyy ottamaan joukkueen heti omakseen. Siellä pitää näkyä heti ne asiat mitä me halutaan, eli armoton työnteko vieruskaverin eteen isolla sydämellä sekä intoimoisesti ja rohkeasti pelaaminen.

Katso Mikko Mannerin haastattelu kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta!

Kärpät – Luleå HF käynnistyy kello 18:30 Oulun Energia Areenalla. Ottelu lähetetään suorana myös Kärppien YouTube-kanavalla!