Kärpiltä maalirikas kotidebyytti – Humalojalle hattutemppu

29.8.2017

Aiemmissa otteluissa tehottomuudesta kärsinyt kärppälauma löysi tänään terävyyttä viimeistelyyn ja lopputulemana oli 6-2 voitto Luulajasta. Hurjalla pelipäällä ollut Miska Humaloja mätti puolet Kärppien maaleista.

Kärpät oli avauserässä tyly isäntä. Maaliputkessa seilaava Jani Hakanpää avasi maalinteon Teemu Kivihalmeen ja Miska Humalojan syötöistä. Toisesta maalista vastasi Humaloja, joka survoi irtokiekon sisään maalin edestä. Avauserässä maalin makuun pääsi vielä ranskalaishyökkääjä Charles Bertrand, jolle maali oli ensimmäinen Kärppä-paidassa. Tauolle lähdettiin Kärppien 3-0 johdossa.

Toisessa erässä Miska Humaloja jatkoi maalitehtailua, vieden Kärpät ottelussa jo 4-0 johtoon millintarkalla rannelaukauksella. Luulaja kavensi tilanteeksi 4-1 hyökkääjä Petter Emanuelssonin osumalla, mutta toiselle erätauolle lähdettiin Kärppien 5-1 johdossa Nicklas Lasun onnistuttua maalinteossa.

Kolmannessa erässä nähtiin kaksi osumaa. Ensin Isac Lundeström kavensi lukemiksi 5-2 ja erän loppupuolella Miska Humaloja viimeisteli hattutemppunsa tyylikkäällä maalilla. Humaloja karkasi puolittain läpi ja nosti kiekon varmastk etuyläkulmasta sisään. Loppulukemat Kärpille 6-2.

Päävalmentaja Mikko Manner oli totta kai tyytyväinen joukkueensa otteisiin, kun maalinteon kanssa tuskaillut joukkue onnistui tänään laajalla rintamalla.

- Laukaisuherkkyyttä oli enemmän ja maalille mentiin vähän hanakammin. Humalojan ketjulta saatiin erittäin vahva panos. He pelasivat ensimmäisen kerran yhdessä viime kevään koostumuksessa. Heillä on hyvä kemia ja yhteistyö hyvässä kunnossa, niin sieltä se ketsuppipullo ehkä tänään sitten aukesi.

Kärpät pelaa viimeisen harjoitusottelunsa tulevana torstaina 31.8. kun Ouluun vieraaksi saapuu Skellefteå AIK.