Kärpät kohtaa Liiga-kenraalissa Skellefteån – ”Astetta kovempi vastus”

31.8.2017

Kärpät kohtaa viimeisessä harjoitusottelussaan ennen Liiga-kauden alkua ruotsalaisen Skellefteå AIK:n. Petolauma teki vahvan kotidebyytin tiistaina, voitettuaan niin ikään ruotsalaisen Luleå HF:n numeroin 6-2. Kärppä-valmennus toivookin, että toissapäiväinen raikas peli-ilme kantautuu myös tämäniltaiseen otteluun.

Tiistain ottelussa esiin nousi Kärppien nelosketju, hattutempun viimeistelleen Miska Humalojan johdolla. Valmentaja Toni Sihvosen mukaan Humaloja on valmennuksen näkökulmasta ideaalinen pelaaja.

- Miska on kova tekemään töitä ja haluaa kehittyä joka päivä. Se näkyy tuolla harjoituksissa, että ei se ole ihan sattumaa että verkkokin soi viime pelissä.

Illan vastustaja Skellefteå on pelannut kolme harjoitusottelua tappioitta. Sihvosen mukaan kyseessä onkin astetta kovempi vastus.

- Hyvin liikkuva joukkue joka tulee antamaan meille painetta todella kovaa tänään. Meidän täytyy olla valmiita siihen.

Kärppien kokoonpanoissa nähdään vain pieniä muutoksia. Puolustaja Mikko Niemelä on jälleen pelikunnossa ja ottaa paikan kolmosparista Lasse Kukkosen vierestä. Taneli Siikaluoma pelaa 7. puolustajana ja Kristian Kangas 13. hyökkääjänä. Veini Vehviläinen esiintyy ensimmäistä kertaa kotiyleisön edessä.

Katso Toni Sihvosen haastattelu kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta!

Kärpät – Skellefteå AIK käyntiin kello 18:30 Oulun Energia Areenalla sekä Ruutu-palvelussa!