​Kapteenisto valittu kaudelle 2017-2018!

7.9.2017

Kärpät on valinnut kapteenistonsa kaudelle 2017-2018. Monivuotinen kapteeni Lasse Kukkonen jatkaa tehtävässään myös nyt alkavalla kaudella. Kukkonen kantoi C-kirjainta Kärpissä ensimmäistä kertaa kaudella 2002-2003 ja tuleva kausi on miehelle seitsemäs Kärppien kapteenina.

Kukkosen varakapteeneina toimivat kotiin palannut Julius Junttila sekä toisen kautensa Kärpissä aloittava Mikael Ruohomaa. Kukkosen mukaan Julle ja Ruoho ovat esimerkillisiä pelaajia sekä kaukalossa että pukukopissa.

- Jätkät haluaa kantaa vastuuta ja he ymmärtävät tätä kokonaisuutta hyvin. Heidän pelillinen panoksensa tuolla jäällä on iso ja sitä kautta pystyvät näyttämään esimerkkiä joukkueen päivittäisessä arjessa.

Katso kapteenin haastattelu kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta.

Julius Junttilan haastattelun löydät TÄSTÄ!