​Kärpät ja Secto Automotive yhteistyöhön

7.9.2017
​Kärpät ja Secto Automotive yhteistyöhön

Kärpät ja Secto Automotive ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Secto Automotive on suurin kotimainen autoalan palveluyhtiö, joka tarjoaa monipuoliset palvelut yritysautojen ja työkoneiden rahoitukseen ja hallinnointiin.

10-vuotias Secto palvelee yli 2000 asiakasyritystä ja hallinnoi 5500 auton ja työkoneen kantaa. Secton liikevaihto vuonna 2016 oli 141 miljoonaa euroa, keskimääräisen vuosittaisen liikevaihdon kasvun ollessa yli 40 %.

- Oulun seutu on meille merkittävä toiminta-alue. Palvelumme on otettu erittäin hyvin vastaan erityisesti Pohjois-Suomen PK-yrityksissä ja haluammekin entisestään parantaa näkyvyyttämme alueella. Yhteistyö Kärppien kanssa oli helppo ja luonnollinen valinta: jääkiekko liikuttaa asiakaskuntaamme ja Kärppä-yhteisö on jo tämän lyhyen yhteistyön aikana todistanut aktiivisuutensa myös yrityskentässä, toteaa Secton toimitusjohtaja Ville Alanen.

Oulun Kärpät Oy:n toimitusjohtaja Tommi Virkkunen uskoo yhteistyön hyödyttävän molempia osapuolia.

- Olemme iloisia, että Secto Automotive halusi tulla uutena kumppanina mukaan. Uskomme että he pystyvät hyödyntämään laajaa kumppaniverkostoamme ja tarjoamaan heille uusia ja innovatiivisia vaihtoehtoja omalla alallaan.