UROS Kärppien uudeksi pääyhteistyökumppaniksi

9.9.2017
UROS Kärppien uudeksi pääyhteistyökumppaniksi

Oulun Kärppin pääyhteistyökumppani seuraavan neljän kauden ajan on oululaislähtöinen mobiilipalveluyritys UROS. Kansainvälisesti toimiva UROS tarjoaa vallankumouksellisia ratkaisuja matkustajien internet-käytöstä aiheutuvien roaming-kulujen hallitsemiseen.

Vuonna 2011 perustettu UROS on kasvanut nopeasti ja sen palvelut kattavat jo Euroopan, Yhdysvallat, Kanadan, Etelä-Amerikan, Venäjän, Aasian, Australian ja Afrikan.


Uroksen toimitusjohtaja Jerry Raatikainen katsoo luottavaisin mielin nopeassa kasvussa olevan yrityksen tulevaisuuteen ja toivottaa onnea ja menestystä myös Kärppien tulevaan kauteen.

- UROS ja Kärpät ovat loistava esimerkki Oululaisesta osaamisesta ja eritoten siitä kuinka nöyrä ja kunnianhimoinen työ tuottaa tulosta, ei pelkästään Pohjois-Suomen eikä Suomen mittareilla katsottuna vaan myös kansainvälisesti.

Oulun Kärpät Oy:n toimitusjohtaja Tommi Virkkusen mukaan yhteistyö on luontevaa, sillä Kärppien ja Uroksen ajatusmaailmat ja tavoitteet ovat samoilla linjoilla.

- Uros on pohjoissuomalainen, innovatiivinen ja kansainvälistyvä yritys, joten meidän arvomaailmamme kohtaavat hyvin. Monivuotinen yhteistyö on meille tärkeä tekijä, sillä pitkäjänteinen työ on osa Oulun Kärppien strategiaa.