​Siikaluoma lainasopimuksella Ilvekseen

12.9.2017
​Siikaluoma lainasopimuksella Ilvekseen

Kärpät lainaa puolustaja Taneli Siikaluoman Tampereen Ilvekseen toistaiseksi voimassa olevalla ottelukohtaisella lainasopimuksella. 23-vuotias kärppäkasvatti on kolmen edellisen kauden aikana pelannut Liigassa 28 ottelua ja Mestiksessä pudotuspelit mukaan lukien 86 ottelua. Tällä kaudella Siikaluoma ei ole harjoitusotteluiden jälkeen ollut Kärppien pelaavassa kokoonpanossa.

- Hieno asia, että Tanelille löytyi paikka pelata Liigaa. Meillä on tällä hetkellä kaikki puolustajat terveenä joten siniviivalla on kova kilpailu pelipaikoista, kommentoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

Lainasopimukseen on kirjattu pykälä, jonka mukaan Kärpillä on halutessaan mahdollisuus kutsua Siikaluoma takaisin Ouluun.