​Kärpät kohtaa Pelicansin – Kuparille liigadebyytti!

14.9.2017

Torstai-iltana Kärpillä on hyvä mahdollisuus palauttaa yskähdellen käyntiin lähtenyt kausi oikeille raiteille. Pelicans saapuu Ouluun yhtä sarjapistettä rikkaampana kuin Kärpät, voitettuaan avauskierroksen tappion jälkeen molemmat ottelunsa. Kärpät taas haluaa varmasti kuitata viime tiistain kirvelevän JYP-tappion. Ottelussa Kärpät oli kiinni pisteessä aivan loppuhetkille asti, mutta JYPin Antti Suomela huudatti kotiyleisöä puolitoista minuuttia ennen ottelun loppua ja piti täyden pistepotin Jyväskylässä lukemin 4-3.

Tänään vastassa on Petri Matikaisen ja Pasi Nurmisen luotsaama Pelicans. Kärppien apuvalmentaja Lauri Mikkola odottaa mielenkiintoista ottelua.

- Varmasti räiskyvä ja energinen joukkue. Varmasti tulee paljon painetta omaan päähän kun vastassa on aktiivikiekkoa pelaava joukkue.

Kärppien kokoonpanossa on luvassa mielenkiintoisia muutoksia. Mikael Ruohomaa palaa omalle paikalleen ykkösketjun keskelle, Miska Humalojan siirtyessä kakkosketjuun Saku Mäenalasen ja Ville Leskisen väliin. Nelosketjun tänään muodostavat Otto Karvinen, Aku Kestilä sekä Jasse Ikonen. Sami Anttila loukkaantui tiistain JYP-ottelussa ja on sivussa arviolta kuukauden päivät.

Varmasti yksi illan seuratuimmista nimistä tulee olemaan kolmosketjun laidassa viilettävä 17-vuotias Rasmus Kupari. Kupari tekee tänään Liiga-debyyttinsä Nicklas Lasun ja Jyri Junnilan rinnalla. Kärppien A-junioreissa Kupari on pelannut tällä kaudella kuusi ottelua tehopistein 2+3 Lauri Mikkolan mukaan Kuparin vahvuudet löytyvät hyökkäyspelaamisesta.

- Rasmus on todella taitava kaveri ja omaa hyvän liikkeen. Huikea liuku luistimissa, todella taitava käsistään ja ampuu hyvin.

Kärppien maalissa tänään aloittaa harjoitusotteluissa hyvin pelannut Veini Vehviläinen.

Ottelu käyntiin Oulun Energia Areenalla kello 18:30! LIPUT OTTELUUN TÄSTÄ!

Katso Lauri Mikkolan haastattelu kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta!