Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – HPK 25.9.2018 klo 18:30

Ilves saapuu Ouluun - Jatkuuko Kärppien kotivire?

30.9.2017

Tahmean alkukauden jälkeen hieman piristynyt Ilves saapuu Ouluun haastamaan kovassa kotivireessä olevan kärppälauman. Sarjataulukosta joukkueet löytyvät vastakkaisista päistä; Kärpät sijalta 5 ja Ilves sijalta 13. Voitolla Kärpillä on mahdollisuus nousta sarjataulukossa kaksi pykälää ylöspäin.

Tappiollisen vierasviikonlopun jälkeen voittojen tielle torstaina palannut Kärpät hakee tänään jatkoa hyvälle kotiputkelleen. Neljä kotipeliään Kärpät on tahkonut maalierolla 21-7 ja ilman pisteitä joukkue ei ole jäänyt kotikaukalossa vielä kertaakaan. Puolustaja Miika Koivisto löytää selityksen kotietuun halliympäristöstä, ei korvien välistä.

- Kotikaukalo on aina kotikaukalo. Täällä on esimerkiksi vähän isompi kaukalo kuin monessa muussa paikassa. Meillä on hyvin liikkuva joukkue niin se lisätila on aina meille parempi.

Koivisto näkee Ilveksen vahvuuden nimenomaan nuorten pelaajien yllättävyydessä.

- Siellä on paljon nuoria ja taitavia jätkiä. Pitää olla kokoajan hereillä. He osaa tehdä sellaisia poikkeuksellisia juttuja mitä ei välttämättä osaa aina lukea niin helposti.

Nuorekkaan Ilveksen riveissä liigadebyyttinsä tekee NHL-kokemusta omaava isokokoinen puolustaja Joe Piskula. 33-vuotias jenkkipakki pelasi viime kauden SHL:n Leksands IF:ssä ja pelaa nyt toista kauttaan Pohjois-Amerikan ulkopuolella.

Kärpät tekee ainoastaan yhden muutoksen torstain voitokkaaseen kokoonpanoon, kun Veini Vehviläinen saa pelivuoron illan ottelussa. Ensimmäisen liigamaalinsa torstaina tehnyt Rasmus Kupari saa jatkaa kakkosketjussa yhdessä Nicklas Lasun ja Saku Mäenalasen kanssa.

Kärpät – Ilves käyntiin kello 17 Oulun Energia Areenalla! Hallin ovet aukeavat jo kello 16 ja perhepelissä tekemistä on luvassa koko ottelun ajan!

PERHEPELIN OHJELMA

LIPUT OTTELUUN TÄSTÄ!