Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – KooKoo 12.12.2018 klo 18:30

​Halloweenina tehdään jälleen hyvää Kärppä Ladiesin toimesta

30.10.2017
​Halloweenina tehdään jälleen hyvää Kärppä Ladiesin toimesta

Kärppäjoukkueen ja -valmennuksen puolisoista koostuva Kärppä Ladies valitsee vuosittain yhden hyväntekeväisyyskohteen, jolle ryhmä kerää erilaisten tempausten avulla rahalahjoituksen. Lisäksi leidit tukevat valitsemaansa kohdetta osallistumalla sen vapaaehtoistoimintaan.

- Joka vuosi mietimme porukassa, että mikä se kohde voisi olla. Meillä on ollut monenlaisia kohteita, jotka ovat aina liittyneet jotenkin perheisiin. Tällä kertaa valitsimme Oulun seudun omaishoitajat ry:n, kertoo Kärppä Ladiesin Piritta Kukkonen.

Lokakuun alkupuolella leidit kävivät tutustumassa yhdistyksen toimipisteeseen Oulun keskustassa. Siellä heille kerrottiin kohteen toiminnasta ja siitä, miten kohdetta voitaisiin auttaa rahalahjoituksen lisäksi. Oulun seudun omaishoitajat ry:n tarkoituksena on omaishoitajien ja heidän hoidettaviensa aseman parantaminen ja tukeminen. Yhdistyksen toimintamuotoja ovat ohjaus, neuvonta ja kouluttaminen. Lisäksi yhdistys järjestää virkistys- ja vertaistukitoimintaa. Oulun seudun omaishoitajat ry:n toimintaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.osol.fi.

Kärppä Ladiesin luomasta Kärpät goes Halloween –tapahtumasta on muodostunut perinne. Tapahtuma järjestetään nyt jo viidettä kertaa, ja ajankohtana on lauantain 4.11. Kärpät-TPS –ottelu. Yleisölle on luvassa tuttuun tapaan pukeutumiskilpailu, jossa palkitaan parhaiten pukeutunut lapsi ja parhaiten pukeutunut aikuinen. Voittajat saavat palkinnoksi Samsung Galaxy Tabit. Tänä vuonna mysteerikiekkojen sijaan leidit myyvät kärppäkalentereita.

- Kalentereiden sisään piilotellaan arpajaislipukkeita, joissa on yllätysvoittoja. Palkintoina on esimerkiksi pelaajien mailoja ja saimme NHL:stäkin muutaman paidan mukaan arvontaan, Piritta vinkkaa.

Kalentereita on painatettu rajoitettu määrä, ja niitä on saatavilla Halloween-pelissä 10 euron kappalehintaan. Kärppä Ladies lahjoittaa kalentereiden tuoton lyhentämättömänä hyväntekeväisyyskohteelleen.

Tule sinäkin mukaan Kärpät goes Halloween –tapahtumaan tekemään hyvää yhdessä Kärppä Ladiesin kanssa!

Kärpät-TPS lauantaina 4.11. kello 17.00 alkaen. Liput otteluun TÄSTÄ!

Kärpät Goes Halloween -Facebook tapahtuma