Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – KooKoo 12.12.2018 klo 18:30

Kärpät vei kärkikamppailun - Maaottelutauolle sarjakärjessä!

4.11.2017

Kärpät esitti täydelle Oulun Energia Areenalle parastaan, kun kärkikamppailussa kaatui TPS numeroin 5-3.

Kärpät aloitti maalinteon kuuden minuutin pelin jälkeen. Mikael Ruohomaa vei kotijoukkueen 1-0 johtoon tarkalla rannelaukauksella Charles Bertrandin ja Shaun Heshkan alustuksesta. Muutamaa minuuttia myöhemmin maalinedustalle eksynyt Jani Hakanpää tuplasi Kärppien johdon. Erän loppuun TPS:n Ilkka Heikkinen otti rangaistuksen, joka osoittautui toisen erän alussa kohtalokkaaksi.

Charles Bertrand vei Kärpät 3-0 johtoon kun toinen erä oli vanhentunut vain 38 sekuntia. Esityön maaliin tekivät Mikael Ruohomaa ja illan ottelussa kapteenin C-kirjainta kantanut Julius Junttila. TPS kuittasi maalin nopeasti, kun Petrus Palmu pääsi karkaamaan läpiajoon ja viimeisteli näyttävästi TPS:n kahden maalin päähän. Päätöserään lähdettiin numeroista 3-1.

Kolmannen erän puolivälissä nähtiin ottelun voittomaali. Julius Junttila pääsi laukomaan kiekon huippupaikalta ohi kesken ottelun sisään tulleen Rasmus Tirrosen. Kuten aiemmankin maalin, myös tämän osuman TPS kuittasi nopeasti. Oskari Siiki pääsi onnekkaan pompun jälkeen laukomaan TPS:n kahden maalin päähän. TPS:n hakiessa kavennusta ilman maalivahtia, Saku Mäenalanen lopetti vieraiden pyristelyt, kun hyökkääjä onnistui puttaamaan kiekon tyhjään maaliin omasta päästä. TPS:n Teemu Väyrynen kaunisteli loppulukemat 5-3 vielä 30 sekuntia ennen ottelun loppua ja Kärpät piti pisteet kotonaan.

Seuraavan kerran Kärpät pelaa vasta 14.11. Tuolloin vastassa on Tampereen Ilves vieraskaukalossa!