​Kärpille kolme jatkosopimusta.

5.11.2017
​Kärpille kolme jatkosopimusta.

Kärpät on solminut jatkosopimukset Sami Anttilan, Aleksi Mäkelän ja Jari Sailion kanssa. Mäkelän ja Anttilan sopimukset ovat kaksivuotiset, Sailion yksivuotinen.

Sami Anttila on edustanut Kärppiä luistelukoulusta lähtien ja on Kärppien A-junioreiden kaikkien aikojen paras pistemies. Nuorten SM-liigassa hyökkääjä teki pelaamassaan 126 ottelussa tehopisteet 73+78=151. Liigassa 22-vuotias Anttila on pelannut 48 runkosarjaottelua tehopistein 4+3.

- Ikävä vamma alkusyksystä on verottanut tämän vuoden pelejä, mutta Sami on jo osoittanut olevansa hyvä liigapelaaja. Hienoa, että oman kasvatin kanssa saatiin jatko sovittua, kommentoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

Aleksi Mäkelä edusti Kärppien A-junioreita ensimmäisen kerran kaudella 2012-2013. 24-vuotias puolustaja on pelannut viiden viime kauden aikana yhteensä 81 ottelua Mestistä tehoin 4+17 sekä 88 ottelua Liigaa tehopistein 2+10.

- Kuten Saminkin kohdalla, on hienoa että saatiin omalle kasvatille jatkosopimus. Mäksän tie liigapelaajaksi ei ole aivan perinteinen. Hän on noussut pitkän kaavan mukaan kovalla työllä Mestiksen kautta liigaan ja on osoittanut kuuluvansa tänne.

Jari Sailio saapui Kärppiin kesken pronssiin päättyneen kauden 2015-2016. Kärpissä pelaamassaan 64 ottelussa 31-vuotias Sailio on tehnyt tehopisteet 6+18=24. Sailio on pelannut urallaan 544 Liigan runkosarjaottelua ja 95 Playoff-ottelua HPK:n, HIFK:n, Bluesin ja Kärppien riveissä.

- Silli on löytänyt täällä ollessaan uusia ulottuvuuksia peliinsä ja on erittäin pidetty pelaaja joukkueen sisällä. Hän pelaa meillä isossa roolissa ja on tärkeä palanen joukkuetta.