​Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

6.11.2017
​Manner jatkaa Kärpissä vuoteen 2020

Kuva: Jussi Määttä

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Manner saapui Kärppiin kaudeksi 2013-2014, tuolloin apuvalmentajan roolissa. Vietettyään neljä vuotta penkin takana apuvalmentajana, kuluva kausi on Mannerille ensimmäinen liigajoukkueen vastuuvalmentajana.

- Olen äärimmäisen kiitollinen siitä, että seura käytti option ja halusi pitää minut vielä lisävuoden. Vastuuvalmentajana urani on vielä alkutekijöissään, joten on hienoa jatkaa seurassa, jossa kaikista pidetään hyvää huolta ja ihmisen on hyvä olla. Haluamme jatkossakin profiloitua seuraksi, jossa kaikki tekevät hyvää yhteistyötä asemasta riippumatta. Pyrimme koko ajan parantamaan yhteishenkeämme, ja ennen kaikkea haluamme olla urheilijoille sellainen paikka, jossa on aina mahdollista olla kevään tullessa sarjan kärjessä ja mennä uralla eteenpäin kohti isompia liigoja, kommentoi Manner jatkosopimustaan.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho on ollut erittäin tyytyväinen sekä Mannerin johtaman valmennustiimin työhön että koko joukkueen alkukauteen. Mannerin sopimuksen jatkaminen oli helppo päätös, ja seuran tulevaisuuden kannalta oli tärkeää, että jatkosopimuksen kanssa voitiin tulla julki näin hyvissä ajoin.

- Olemme erittäin tyytyväisiä siihen miten Mamba ja koko valmennustiimi on tehnyt työtään. Koko syksy on ollut siltäkin osalta erittäin positiivinen. Seuran tulevaisuuden kannalta on tärkeää, että asia saatiin jo nyt sovittua. Tämä antaa jatkuvuutta ja pitkäjänteisyyttä siihen työhön, jota Mikko on nyt aloittanut oman valmennustiiminsä kanssa.

Manner on myös osa Leijonien valmennustiimiä ja onkin parhaillaan maajoukkueen kanssa valmistautumassa loppuviikosta alkavaan Karjala-turnaukseen.