Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – KooKoo 12.12.2018 klo 18:30

2.12. pelattava Kärpät – Ässät on Suomi100 –juhlaottelu!

7.11.2017
2.12. pelattava Kärpät – Ässät on Suomi100 –juhlaottelu!

Marras-joulukuun vaihteessa Liigassa pelataan viisitoista Suomi 100 –ottelua, jotka ovat osa Suomen itsenäisyyden juhlavuoden ohjelmaa. Jokainen Liiga-joukkue pääsee isännöimään yhtä juhlaottelua.

Kärppien Suomi 100 –ottelu on 2.12. pelattava Kärpät – Ässät. Juhlavuosi tulee näkymään ja kuulumaan ottelussa monella tavalla. Otteluiden alussa juhlavuotta kunnioitetaan arvokkaalla seremonialla, tuomarit pukevat otteluun erityispaidat ja ottelussa käytetään erikseen valmistettuja juhlakiekkoja.

Ottelun alussa julkaistaan Kärppien Helsinki Ice Challenge –pelipaidat, joilla Kärpät pelaa 5.12. ulkoilmaottelussa HIFK:ta vastaan Helsingin Kaisaniemessä.

Sininen ja valkoinen väri tulevat olemaan vahvasti läsnä ottelutapahtumassa ja halliympäristössä. Pyydämmekin yleisöä pukeutumaan sini-valkoisesti.

Ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo kello 16 Ouluhallissa järjestettävän Suomi 100 –juhlan vuoksi.

Kyseisestä tapahtumasta johtuen Ouluhallin parkkialue on poissa käytöstä pelipäivänä, joten suosittelemme käyttämään julkisia kulkuvälineitä tai kimppakyytejä otteluun saapuessanne.

HUOM! Ottelu on viimeinen kausikortin 1. osaan kuuluva ottelu. Mikäli kausikorttisi 2. osa on vielä lunastamatta, voit tehdä sen 14.11. mennessä Kärppätoimistolla. Tämän jälkeen lunastamattomat paikat vapautuvat myyntiin.