Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – KooKoo 12.12.2018 klo 18:30

​Perjantai-illan huumaa Raksilassa – "Tällaisista hetkistä pikkupoikana unelmoi"

17.11.2017

Perjantai-ilta ja HIFK vastassa kotiyleisön edessä. Miska Humaloja, voiko tästä peli-ilta enää parantua?

- No ei kyllä voi. Tällaisista hetkistä sitä pikkupoikana unelmoi.

Kärpät kohtaa HIFK:n toistamiseen tälle kaudelle tänä iltana. Aiempi kohtaaminen, tuolloinkin Raksilassa, oli Kärppien suvereenia näytöstä. Kärppien kaksi kärkiketjua syttyivät ilmiliekkeihin ja lopulta pisteet jäivät Ouluun lukemin 5-0. Miska Humaloja uskoo tuon ottelun olevan vielä hyvin helsinkiläisillä muistissa.

- Varmasti tulevat sisuuntuneena siitä tappiosta. Eivät varmaankaan olleet parhaimmillaan silloin siinä pelissä. Varmasti tänään kova peli odotettavissa kuten aina Hifkiä vastaan.

Tämäniltainen ottelu on joukkueiden viimeinen keskinäinen kohtaaminen ennen 5.12. pelattavaa Helsinki Ice Challenge –ulkoilmaottelua. Humalojan mukaan tämäniltainen ottelu on hyvä ennakkonäytös tuota ottelua ajatellen, mutta ei myönnä sen vaikuttavan kovin paljoa tämän illan kohtaamiseen.

- Varmaankin vähän asetelmia siihen otteluun haetaan, mutta ei sen enempää. Se on kuitenkin niin spesiaali tapahtuma, että sillä mitä aiemmin on tapahtunut tuskin on väliä.

Kärppien kokoonpanossa nähdään vain kaksi muutosta tiistain Ilves-otteluun nähden. Rasmus Kupari ottaa kolmosketjussa Radek Koblizekin paikan ja Taneli Ronkainen aloittaa seitsemäntenä puolustajana. Kärpät sai jälleen tiistaina yhdistää jo viime kaudelta tutun nelosketjunsa, Sailio, Humaloja, Anttila. Humalojan mukaan Sillin ja Sandyn välissä on ollut helppo pelata.

- Mukava oli pelata yhdessä taas pitkästä aikaa. Viime kaudella pelattiin jo alkukaudesta treenipelejä ja ne meni hyvin. Tykkään kyllä pelata siinä kun molemmat tekevät paljon hommia ja me ajattelemme aika lailla samalla tavalla pelistä.

Viimeksi HIFK:n nollannut ja tiistaina kauden neljännen puhtaan pelinsä pelannut Veini Vehviläinen aloittaa Kärppien maalilla.

Kärpät – HIFK käyntiin Oulun Energia Areenalla kello 18:30! Liput otteluun TÄSTÄ!