Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – KooKoo 12.12.2018 klo 18:30

​Viikonlopun vierastupla käyntiin Lahdessa

24.11.2017
​Viikonlopun vierastupla käyntiin Lahdessa

Jussi Rynnäs on torjunut tällä kaudella 10 ottelussa torjuntaprosentilla 91,36. (Kuva: Jussi Määttä)

Kärppien viikonlopun back-to-back ottelut käynnistyvät tänään Lahdessa. Kärpät jahtaa jo kahdeksatta perättäistä voittoaan tänään Pelicansin kustannuksella. Kotijoukkueen kurssi osoittaa täysin päinvastaiseen suuntaan; Maaottelutauon jälkeen Pelicans on kerännyt neljästä pelaamastaan ottelusta vain yhden pisteen. Maalintekovoimaa lahtelaisilta ei ole kuitenkaan puuttunut; joukkue on tehnyt sarjassa neljänneksi eniten maaleja ja Pelicansin 25 prosentin tehokkuudella jauhanut ylivoima on koko liigan parasta. Kärppien vastuuvalmentaja Mikko Manner tiedostaakin illan isäntien vaarallisuuden.

- Pelicans on erittäin hyökkäysvoimainen ja rohkea joukkue, hieman saman tyylinen kuin mekin. Kauden alussa pelattiin intohimoinen peli jossa molemmissa päissä oli paljon tilanteita. Yritetään tänään vastata heidän nopeuteensa omalla työmäärällä.

Joukkueiden kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen kääntyi Kärppien eduksi kotiyleisön edessä. Tuolloin Pelicans karkasi ottelussa 0-1 johtoon, mutta Kärpät nousi rinnalle ja ohi voittaen ottelun lopulta maalein 5-2.

Kärppien kokoonpanoissa nähdään kaksi muutosta tiistain Tappara-otteluun verrattuna. Teemu Kivihalme palaa omalle paikalleen oltuaan sivussa yhden ottelun. Illan ottelussa maalissa aloittaa Jussi Rynnäs, jonka viimeisimmät peliminuutit löytyvät kolmen viikon takaa Sport – Kärpät ottelusta. Tuolloin Rynnäs korvasi Veini Vehviläisen reilut kuusi minuuttia ennen loppua. Lähtökohdat illan otteluun voisi joku nähdä haastavina, mutta Mannerin mielestä tilanne on täysin päinvastainen.

- Lähtökohdat ovat Jussille hyvät, jopa helpot, sillä joukkue on pelannut hyvin ja on erinomaisessa vireessä. Joukkuelajista kun on kyse, niin jokainen yksilö on erittäin tärkeä ja totta kai Jussille on hienompi hypätä takaisin peliin kun joukkueella peli kulkee.

Kärpät – Pelicans käyntiin Isku-Areenalla ja Ruutu+ palvelussa kello 18:30!