Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – KooKoo 12.12.2018 klo 18:30

​Seuraennätystä jahtaamaan Jukureita vastaan

28.11.2017

Kärpät jahtaa tänään illalla jo kolmattatoista perättäistä kotivoittoaan, kun Jukurit saapuu vieraaksi Oulun Energia Areenalle. Joukkueiden aiempi kohtaaminen lokakuussa muuttui yllättäen jännitysnäytelmäksi, kun Kärppien 1-5 johto kuihtui kasaan Jukureiden noustessa neljän maalin takaa tasoihin. Lisäpiste lähti kuitenkin Kärppien mukaan voittolaukauskisan jälkeen numeroin 5-6.

Tänään Kärpillä on mahdollisuus tehdä seurahistoriaa. Tällä kaudella Oulun Energia Areena on ollut suotuisa paikka kotijoukkueelle, sillä Kärpät on voittanut nyt kaksitoista perättäistä kotiotteluaan. Tämänhetkinen putki sivuaa aiempaa ennätystä kaudelta 2004-2005. Kärpät ehti tehdä jo seuraennätyksen, kun kun joukkue voitti kymmenen perättäistä kotiotteluaan varsinaisilla peliajoilla.

Jukurit saapuu Ouluun otettuaan kahdesta edellisestä vierasottelustaan täydet kuusi pistettä. Viimeksi Jukurit kaatoi JYPin maalein 1-3. Jukurit-maalivahti Sami Rajaniemi torjui tuossa ottelussa hurjat 37 kertaa voiton eteen.

Kärpillä on takanaan neljän pisteen viikonloppu; kahdesta vierasottelusta oli saldona kaksi voitoa, mutta molemmat ottelu päättyivät varsinaisen peliajan jälkeen tasan. Perjantaina Pelicansia vastaan loppulukemat olivat 2-3 voittolaukauskisan jälkeen ja lauantaina Ville Leskinen ratkaisi 3-4 jatkoaikavoiton KooKoosta.

Kärpät saa tänään lisää syvyyttä rivistöönsä, kun Otto Karvinen tekee paluun liigakaukaloon pitkän loukkaantumisen jälkeen. Viime viikonloppuna 27-vuotias hyökkääjä pelasi kaksi ottelua RoKin paidassa ja onnistukin ensimmäisessä ottelussaan maalinteossa kahdesti. Tänään mies hyökkää yhdessä Jasse Ikosen ja Jyri Junnilan kanssa. Junnila sai lauantain KooKoo-ottelussa täyteen 600 pelattua liigapeliä. Tämäniltaiseen otteluun vaaditaan Junnilan mukaan täydellinen keskittyminen, jotta pisteet jäävät Ouluun.

- Tiukka peli tulee. Meidän pitää olla ihan sataprosenttisen keskittynyt tähän ja meillä pitää olla hyvä työmoraali. Jukureilla on hyvä joukkue, he tekevät paikoista maalit ja iskevät kovasti vastaan.

Lauantaina seitsemäntenä puolustajan pelannut Taneli Ronkainen nousee Jani Hakanpään rinnalle kolmospariin, kun Teemu Kivihalme on sivussa tämän illan ottelusta ja Aleksi Mäkelä pelaa seitsemäntenä puolustajana. Maalissa jatkaa Veini Vehviläinen ja varalla on viime lauantaina pikakomennuksen liigapenkille saanut 19-vuotias Vilho Heikkinen.

Kärpät – Jukurit käyntiin Oulun Energia Areenalla kello 18:30! Tule kannustamaan Kärpät kolmanteentoista perättäiseen kotivoittoon ja tekemään yhdessä seurahistoriaa! Liput otteluun kätevimmin TÄSTÄ!