Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – KooKoo 12.12.2018 klo 18:30

Lauantain Suomi100 –ottelun ohjelmaa – Tasavallan presidentti pudottaa avauskiekon

29.11.2017
Lauantain Suomi100 –ottelun ohjelmaa – Tasavallan presidentti pudottaa avauskiekon

Lauantaina 2.12. pelattava Kärpät – Ässät on Suomi100 –juhlaottelu. Juhlavuosi tulee näkymään ja ja kuulumaan ottelussa monella tavalla. Ottelun alussa juhlavuotta kunnioitetaan arvokkaalla seremonialla, tuomarit pukevat päälleen erityispaidat ja ottelussa käytetään erikseen valmistettuja juhlakiekkoja. Lisäksi ottelun alussa julkaistaan Kärppien Helsinki Ice Challenge –pelipaidat, joilla Kärpät pelaa 5.12. ulkoilmaottelussa ensimmäisen erän HIFK:ta vastaan Helsingin Kaisaniemessä.

Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio saapuvat seuraamaan ottelua osana presidenttiparin maakuntakiertuetta. Presidentti pudottaa ottelun avauskiekon.

Toivomme, että yleisö pukeutuu mahdollisuuksien mukaan otteluun sini-valkoisesti. Ottelussa yleisölle jaetaan Suomen lippuja, ja lapsille jaetaan sini-valkoisia poskitarroja.

Ottelu alkaa maamme-laululla, jonka esittää Petrus Schroderus yhdessä Oulun Sinfonian vaskiorkesterin kanssa.

Ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo kello 16. Ouluhallin Parkkialue suljetaan kello 14, joten se ei ole käytössä ottelun aikana. Otathan huomioon rajalliset parkkeerausmahdollisuudet otteluun saapuessasi.

LIPUT OTTELUUN TÄSTÄ!