Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – KooKoo 12.12.2018 klo 18:30

Neljä Kärppää maajoukkueen mukaan Venäjälle

4.12.2017
Neljä Kärppää maajoukkueen mukaan Venäjälle

Ruohomaa pääsee pukemaan leijonapaidan päälleen ensimmäistä kertaa. (Kuva: Jussi Määttä)

Leijonien joukkue 13. -17.12. pelattavaan Channel One Cupiin on nimetty. Kärpistä turnaukseen valittiin hyökkääjät Julius Junttila ja Mikael Ruohomaa. Puolustajista Venäjälle matkaavat Miika Koivisto ja Jani Hakanpää. Hakanpää on edustanut muutamaan otteeseen pikkuleijonia, mutta miesten tasolla komennus on ensimmäinen. Ruohomaa pääsee pukemaan leijonapaidan päällen ensimmäistä kertaa. Leijona-debytantit odottavat turnausta innolla.

- Hyvät fiilikset, hieno juttuhan se on. Hieno kunnia päästä edustamaan Suomea, kommentoi Hakanpää.

Hakanpää on pelannut pikkuleijonissa alle 18-vuotiaden ja alle 20-vuotiaden MM-kisat. 2012 nuorten MM-kisoissa Suomi sijoittui lohkonsa toiseksi, mutta turnaus päättyi tappioon pronssiottelussa isäntämaa Kanadalle

- Kaksikymppisten MM-kisoista on paljon hienoja muistoja. Pelattiin paljon hyviä pelejä siellä.

Mikael Ruohomaalle maajoukkueesta tuli tavoite muutaman viime kauden aikana.

- Hyvät fiilikset totta kai päästä tekemään maajoukkuedebyytti. KalPan viimeisenä vuotena siitä tuli mulle sellainen tavoite. Silloin se tajusi, että sinne on realistiset saumat. Hieno juttu kun se kävi nyt toteen, kommentoi Ruohomaa.

Leijonien ottelut Channel One Cupissa:

13.12. Suomi – Tsekki

15.12. Suomi – Etelä-Korea

17.12. Suomi – Venäjä