Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – HPK 26.1.2019 klo 17:00

​Tapaninpäivän taisto Kuopiossa

26.12.2017
​Tapaninpäivän taisto Kuopiossa

Kuva: Jussi Määttä

Liiga jatkuu joulutauon jälkeen täydellä seitsemän ottelun kierroksella ja Kärppien osalta kinkunsulattelupeli käydään Kuopiossa.

Kärpät ja KalPa kohtaavat kolmannen kerran tälle kaudelle, eivätkä kuopiolaiset ole onnistuneet nappaamaan ainuttakaan kuudesta jaossa olleesta pistestä. Kuopiossa Kärpät oli parempi maalein 1-3, Oulussa maalein 3-2.

Kärpät lähtee otteluun allaan kaksi tappiota. Kärppien pelatessa ilman neljää avainepelaajaansa Pelicans piti pisteet kotonaan maalein 3-1 ja viimeisessä ottelussa ennen joulutaukoa JYP ryösti maalivahtinsa Juho Olkinuoran johdolla pisteet Oulusta maalein 0-1.

KalPa lähti niin ikään joulutauolle tappio niskassaan, kun taukoa edeltävässä ottelussa avauserän 0-1 vierasjohto TPS:ää vastaan muuttui 3-1 tappioksi isäntien toisen ja kolmannen erän maaleilla. Molemmilla joukkueilla on siis vahva halu palata tauon jäljiltä oikealle tielle kevään pelien lähestyessä.

Joukkueiden kokoonpanot löydät TÄSTÄ!

KalPa - Kärpät käyntiin Niiralan Montussa ja Ruutu+ palvelussa kello 17!