Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – HPK 26.1.2019 klo 17:00

Kärppien matkassa: Helsinki Ice Challenge –dokumentti julkaistu!

12.1.2018

Kärppien matkassa: Helsinki Ice Challenge –dokumentti on julkaistu. Dokumentti on toteutettu yhteistyössä Kärppien pääyhteistyökumppani Uroksen kanssa. Tuotannosta vastasi oululainen NTRNZ media. Dokumentissa seurataan Kärppien valmistautumista ulkoilmaotteluun alkaen 2.12. pelatusta Kärpät – Ässät Suomi100-juhlaottelusta.

- Olemme ylpeitä, että saamme yhdessä pääyhteistyökumppanimme Uroksen kanssa tuoda tämän hienon tapahtuman sellaisten kannattajien ja yhteistyökumppaneiden katsottavaksi, joilla ei ollut mahdollisuutta lähteä tapahtumaan paikan päälle. Tällä dokumentilla Kärpät haluaa myös kiittää Suomi100 –organisaatiota ja Helsingin IFK:ta hienosta tapahtumasta, kommentoi Oulun Kärpät Oy:n toimitusjohtaja Tommi Virkkunen.

Katso dokumentti klikkaamalla yllä olevaa videota!