Shaun Heshkalle jatkosopimus!

20.1.2018
Shaun Heshkalle jatkosopimus!

Shaun Heshka on tällä kaudella kerännyt tehot 8+13.

Kärpät ja puolustaja Shaun Heshka ovat solmineet kauden 2018-2019 kattavan jatkosopimuksen. Sopimukseen sisältyy myös optio kaudesta 2019-2020. 32-vuotias puolustaja edustaa Kärppiä nyt toista kauttaan. Heshka on kirjauttanut tällä kaudella 38 peliin pisteet 8+14.

Heshka esiintyi Liigassa ensimmäistä kertaa kaudella 2012-2013, tuolloin Porin Ässien paidassa. Mestaruuteen päättyneellä kaudella Heshka pokkasi Liigan parhaalle puolustajalle annettavan Pekka Rautakallio –palkinnon ja hänet valittiin Liigan all-stars kentälliseen. Vietettyään kolme seuraavaa kautta KHL:ssä ja SHL:ssä Heshka saapui Kärppiin kaudeksi 2016-2017 ja pelasi 58 ottelua tehopistein 8+24.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Ahon mukaan Shaun tuo kiekollisella pelillään tärkeää erikoisosaamista Kärppien pakistoon.

- Shaun on ollut tärkeä palanen meidän puolustusta nyt kahden vuoden ajan. Hienoa, että saatiin jatkosopimus tehtyä näin hyvissä ajoin. Shaun tuo varmuutta, kokemusta ja erikoisosaamista meidän puolustukseemme.