Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – TPS 17.11.2018 klo 17:00

Tutkimus Veikkauksen tuoton käytöstä – osallistu ja voit voittaa liput Liiga-otteluun

31.1.2018
Tutkimus Veikkauksen tuoton käytöstä – osallistu ja voit voittaa liput Liiga-otteluun

Veikkaus on liigan pääyhteistyökumppani, ja yhteistyötä Veikkauksen kanssa tehdään monella eri tavalla. Erilaiset tutkimukset ovat osa tätä yhteistyötä.

Vastaamalla tähän muutaman minuutin kestävään kyselyyn autat meitä selvittämään ovatko kotimaista jääkiekkoa seuraavat henkilöt havainneet viime aikoina Veikkauksen edunsaajuudesta kertovaa viestintää sekä sitä, miten hyvin Veikkauksen tuoton, eli veikkausvoittovarojen, käyttöä tunnetaan. Lyhyt jatkokysely tullaan tekemään helmi-maaliskuun vaihteessa.

Yhteystietonsa kyselyyn jättäneiden kesken arvotaan 5 x 2 lipun pakettia vapaavalintaisen liigajoukkueen runkosarjan otteluun. Arvonta suoritetaan 2.2.2018. Yhteystietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

KYSELYYN PÄÄSET TÄSTÄ!

Kiitos avustanne!