Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – Ilves 29.3.2019 klo 18:30

​Veikkauksen kannattajakierros saapuu Ouluun

27.2.2018
​Veikkauksen kannattajakierros saapuu Ouluun

Veikkauksen ja Liigan monivuotinen lipputempaus Kannattajakierros saa jatkoa tälläkin kaudella. Tänäkin vuonna tuhansia Veikkauksen tarjoamia lippuja on annettu seurojen kannattajaryhmille. Tempauksen tarkoituksena on, että kannattajaryhmät voivat houkutella uusia jäseniä toimintaansa.

Kärppäkannattajille on jaettu 300 lippua kannattajakatsomoon tämäniltaiseen Kärpät – KooKoo otteluun, ja kaikki liput ovat löytäneet nopeasti omistajan.

- Liigassa otetaan loppukiriä kohti playoffs-otteluita ja kauden huipennusta. Veikkauksen suurimman pelikohdesarjan Liigan panokset kasvavat, ja mikä on mukavampaa kuin mennä porukalla tukemaan omaa joukkuetta, Veikkauksen yhteyspäällikkö Tuomo Torkkola sanoo.