​Oulun Energia Areenalle rinkside-ravintola

1.3.2018
​Oulun Energia Areenalle rinkside-ravintola

Ihku Rinkside -kaukalonlaitaravintola avataan Oulun Energia Areenalle kevään peleihin. G-kenttätasolla sijaitseva ravintola on ensimmäisen kerran avoinna ylihuomenna lauantaina 3.3. pelattavassa Kärpät – HIFK ottelussa. Bar Ihkun toteuttamassa ravintolanurkkauksessa on anniskeluoikeudet, ja ravintolassa on 112 asiakaspaikkaa. Ihku Rinksideen myydään omat otteluliput, ja niitä voi ostaa vain ottelukohtaisesti runkosarjan otteluihin alkaen 19 euron hintaan. Ihku Rinkside -ravintolan ikäraja on 18 vuotta.

Ihku Rinkside -liput kahteen viimeiseen runkosarjan kotiotteluun tulevat myyntiin tänään kello 15. Lippuja saa kaikista Ticketmasterin jälleenmyyntipisteistä, verkkokaupasta ja Kärppätoimistolta.