Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – Ilves 29.3.2019 klo 18:30

Revanssihenkeä Raksilan lauantai-illassa

3.3.2018
Revanssihenkeä Raksilan lauantai-illassa

Veini Vehviläinen on tänään torjuntavuorossa. (Kuva: Jussi Määttä)

Liigakauden 2017 – 2018 on jo aivan loppumetreillä, ja Kärpät pelaa tänään kauden toiseksi viimeisen kotipelinsä. Kärpät ja IFK iskevät tänään yhteen Oulun Energia Areenalla, alle vuorokausi eilisen ottelun päättymisestä. Klassinen termi lauantaisauna on tänään varmasti lähellä todellisuutta, sillä eilinen peli oli täynnä vauhtia ja tunnetta, eikä näiden kahden joukkueiden keskinäisestä kohtaamisesta voi odottaa tänäänkään mitään muuta.

IFK onnistui eilen nappaamaan kauden ensimmäisen voittonsa Kärpistä, ja varmisteli tällä paikkaansa kuuden parhaan joukossa. Helsinkiläiset löytyvät nyt sarjataulukon sijalta viisi. Eilen napatun pisteen myötä Kärppien pistesarake näyttää nyt komeaa lukemaa 120.

Eilen fyysisellä pelillään ajoittain Kärppiä horjuttanut IFK lähtee otteluun ilman yhtä telaketjuosaston miestään, kun Micke-Max Åsten asetettiin Liigan toimesta väliaikaiseen pelikieltoon. Åstenille tuomittiin ottelun toisessa erässä kaksiminuuttinen polvitaklauksesta. Taklauksen kohteena ollut Mikko Niemelä jätti pelin kesken ja on sivussa myös tämän illan ottelusta.

Tulikuumana Kärppä-pestinsä aloittanut Kristian Vesalainen esiintyy tänään kotiyleisön edessä ensi kertaa oikella pelinumerollaan. Mies on kuitenkin osoittanut jo pisteiden- ja maalinteon maistuvan, oli selässä mikä numero hyvänsä. Kahdessa ensimmäisessä ottelussaan 18-vuotias laituri on iskenyt pisteet 2+1, ja peli kolmosketjussa yhdessä Rasmus Kuparin ja Otto Karvisen kanssa on tuntunut kulkevan.

Kärppien kokoonpanoon hyppää tänään kaksi uutta pelaajaa eiliseen nähden. Sami Anttila pelaa tänään nelosketjun oikeassa laidassa, ja Taneli Siikaluoma ottaa seitsemännen puolustajan paikan Mikko Niemelän poissaolon myötä. Taneli Ronkainen nousee Lasse Kukkosen rinnalle kolmospariin. Veini Vehviläinen saa odotetusti aloitusvuoron tänään, ja Jussi Rynnäs on varamaalivahtina.

Kärppien kokoonpanot tänään:

#13 Julius Junttila - #33 Mikael Ruohomaa - #3 Charles Bertrand

#55 Miika Koivisto - #26 Shaun Heshka

#8 Saku Mäenalanen - #31 Nicklas Lasu – #12 Ville Leskinen

#61 Teemu Kivihalme – #58 Jani Hakanpää

#93 Kristian Vesalainen - #19 Rasmus Kupari – #21 Otto Karvinen

#22 Taneli Ronkainen - #5 Lasse Kukkonen

#41 Jari Sailio - #27 Miska Humaloja – #18 Sami Anttila

#7 Taneli Siikaluoma

#35 Veini Vehviläinen

(#40 Jussi Rynnäs)

Oulun Energia Areena on tulossa tänään täyteen, mutta joitakin lippuja on vielä saatavilla. Muun muassa tänään avattavasta Ihku Rinkside -kaukalonlaitaravintolasta löytyy vielä paikkoja nopeimmille. Liput illan otteluun TÄSTÄ!