Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – Ilves 29.3.2019 klo 18:30

Mikko Niemelän kausi päättyy alaraajavammaan

6.3.2018
Mikko Niemelän kausi päättyy alaraajavammaan

Niemelä pelasi kaudella 2017-2018 53 ottelua tehopistein 3+9. (Kuva: Jussi Määttä)

Kärppien puolustaja Mikko Niemelä on loppukauden sivussa alaraajavamman takia. Niemelä jätti viime viikon perjantaina pelatun IFK-ottelun kesken otettuaan vastaan Micke-Max Åstenin polvitaklauksen ottelun toisessa erässä. Åstenille tuomittiin tilanteesta kahden minuutin rangaistus polvitaklauksesta ja hyökkääjä asetettiin väliaikaiseen pelikieltoon lauantaina.

Oululaislähtöisellä Niemelällä on takanaan tilastojen valossa uransa tähän asti tehokkain kausi. 27-vuotias puolustaja pelasi kaudella 53 ottelua tehopistein 3+9=12. Peliaikaa ottelua kohden Niemelälle kertyi keskimäärin 15:56.