Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – Ilves 29.3.2019 klo 18:30

​Justus Annunen Nuorten SM-liigan paras maalivahti

10.3.2018
​Justus Annunen Nuorten SM-liigan paras maalivahti

Pian 18-vuotias Annunen on varauskelpoinen tulevan kesän NHL-varaustilaisuudessa.

Nuorten SM-liigan kauden 2017 – 2018 runkosarjapalkintojen saajat ja tähdistökentällisten pelaajat on julkaistu. Kärpistä sekä palkittujen listalle, että all-stars kentälliseen valittiin vastikään myös liigadebyyttinsä tehnyt maalivahti Justus Annunen.

Huomenna 18 vuotta täyttävä Annunen nappasi nimiinsä nuorten SM-liigan parhaalle maalivahdille myönnettävän Jorma Valtonen -palkinnon. Annunen pelasi nuorten SM-liigassa tällä kaudella 46 ottelua torjuntaprosentilla 92,06. Annunen debytoi Liigassa kuluvan viikon torstaina hämeenlinnassa, kun Kärpät taipui HPK:lle maalein 4-0.